ІІ семестр
1. Гальванічний елемент з картоплі, лимону.
2. Види і
принципи роботи малих джерел електричного струму, утилізація їх.
3. Штучні алмази у техніці.
4. Раціональне використання добрив та
проблема охорони довкілля.
5. Запобігання негативному впливові
нітратів на організм людини.
6. Неорганічні речовини у фармації (або
домашній аптечці) і харчовій промисловості.
7. Кислотні дощі.
8. Дослідження рН ґрунтів своєї місцевості.
Складання карти родючості.
9. Властивості і застосування карбонатів,
нітратів і ортофосфатів лужних і лужноземельних металічних елементів, солей
амонію.
10. Усунення
тимчасової і постійної жорсткості води.
11. Вирішення проблеми утилізації різних видів електричних
ламп.
(Теми розподілити в групі)
Від 21.01.21
Підготувати доповіді:
6. Роль хімії у розв’язанні екологічної проблеми
7. «Зелена» хімія: сучасні завдання перед хімічною наукою та хімічною технологією
Немає коментарів:
Дописати коментар